Retourneren

Retourneren van producten van Dwærs

Het is altijd vervelend wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet.

Bij DWÆRS kun je om deze reden het ontvangen product zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren. In wettelijke termen heet dat ‘bedenktijd’. De bedenktijd gaat in op de dag nadat je het product hebt ontvangen. Dit uiteraard helemaal volgens de laatste wettelijke regelgeving welke op 13 juni 2014 van kracht is geworden. De spullen moeten voor zover dit mogelijk is in de originele verpakking, voorzien van de originele labels en uiteraard ongebruikt geretourneerd te worden.

LET OP: alleen wanneer er sprake is van wanprestatie van onze zijde, dan wel wanneer het een productiefout betreft, zullen wij de kosten van de retourzending voor onze rekening nemen.

LET OP: afgesprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Handelswijze retourzending bij een bijzondere oorzaak als defect of verkeerd artikel

DWÆRS accepteert de wetgeving van het consumentenrecht ter zake Kopen op Afstand. Dit geheel volgens de laatste wettelijke regelgeving. De huidige wetgeving is ingegaan op 13 juni 2014. Verzendkosten voor het retourneren zijn behoudens wanprestatie onzerzijds voor rekening van de koper.

Met nadruk melden wij dat wanneer u een beschadigd of onjuist artikel ontvangt u dit binnen 24 uur na ontvangst (per email via info@dwaers.com) bij ons dient te melden. Aan de hand hiervan komen wij met een passende oplossing.  

Retouradres goederen

DWAERS, t.a.v. Retouren, Antoon der Kinderenlaan 14, 5212 AB Den Bosch

Retourzending 

Meld jouw retour aan via info@dwaers.com. Vermeld naam, ordernummer en de artikelen die je wilt retourneren. Verpak de goederen dusdanig dat ze goed beschermd zijn voor retourtransport en gebruik hierbij de originele verpakking (indien mogelijk). Sluit een kopiepakbon in OF indien niet voorhanden een briefje met de naam waarop de bestelling is geplaatst + het ORDERNUMMER.

Verstuur het pakket naar bovenstaand adres. Wij bevestigen de ontvangst van het pakket zodra dit gearriveerd is. Indien van toepassing zullen wij ook de bevestiging van refund van het aankoopbedrag meesturen.