Over ons

Ons verhaal 

Wat ooit begon met een voorliefde voor bijzondere vazen, keramiek en glaswerk is uitgegroeid tot een webwinkel die op 1 januari 2021 de virtuele deuren heeft ge-opend met de leukste, mooiste, stijlvolste en duurzame woonaccessoires van Nederlandse bodem.

Bij DWÆRS willen we niet standaard zijn en daarom zijn we vooral op zoek naar het 13e in het dozijn product. Mooie, bijzondere en betaalbare woonaccessoires voor elk interieur.

Wij weten als geen anders dat woonaccessoires niet het belangrijkste zijn op deze wereld, maar ze maken ons leven vaak wel een stukje mooier en blijer. En als je dan, als professional, voor je hobby of als echte designlover, toch iets wil bijdragen, dan zijn de bewuste, duurzame, eco, sociale woonaccessoires van DWÆRS echt iets voor jou!

Dutch Design

OVER ONS

WAT BETEKENT DWÆRS?

DWÆRS is een knipoog naar 'dwèrs' (Brabants voor dwars ~ anders, tegendraads ~), precies zoals Dutch Design volgens ons moet zijn. En als we het dan ook nog een beetje beter en liever weten te maken dan zijn de producten perfect voor onze webshop.

Mocht je zelf een mooi, lief en dwærs product hebben wat je graag via ons zou willen verkopen? Neem dan contact met ons op via info@dwaers.com.