De DWÆRS kaarsen collectie staat nu online

jan 1, 2021Nieuws

Eén van de grote liefdes van DWÆRS zijn kaarsen. Het liefst in alle vormen en maten en in vele kleuren. We zijn dan ook heel blij met onze kaarsencollectie Tallow van Ontwerpduo en al onze Rustik Lys kaarsen.

Bij de Tallow geen kandelaar :). Een kaars heeft de kandelaar nodig, waarvoor een kaars nodig is. De Tallow verenigt deze twee objecten door ze samen te smelten tot een onafscheidelijke eenheid. Baad acht uur lang in het licht of maak er accessoires voor in alle eeuwigheid.Het speelse design is geheel in was en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Snuif voor het slapengaan. De Tallow is een ontwerp van Ontwerpduo en helemaal gemaakt van Parafine en geproduceerd in Nederland.

De kaarsen van Rustik Lys zijn er in meerdere soorten en maten. Bij DWÆRS kun je o.a. de Swirl, Twist en de Sculpture kaarsen kopen. Allemaal bijzondere kaarsen. De Swirl en de Twist kaarsen worden nog echt met de hand gedraaid. Pure ambacht dus! Kleine imperfecties zijn hier het levende bewijs van en maken de kaarsen in onze ogen alleen nog maar mooier. En verder is het fijn om te melden dat deze kaarsen 100 % vegan zijn.

De Sculpture kaarsen zijn anders dan anders! Deze sculpture candles zoals ze ook worden genoemd,  maakt van een kaars een object. Het elegante en simpele design zorgt ervoor dat het zal opvallen in elke ruimte. Leuk detai;l deze kaarsen zijn helemaal zelf zijn ontworpen door Rustik Lys.

Gerelateerd nieuws 

STOCK SALE!

STOCK SALE!

DWÆRS GAAT 6 MAANDEN OP VAKANTIE EN DAAROM IS ER NU EEN STOCK SALE! ALLES IN DE WEBSHOP NU MET 50 % KORTING!!JA, JE LEEST HET GOED! ALLES IS NU MET...

Lees meer