50 % korting op All Things We Like

jun 2, 2021Nieuws

Elke maand een leuke DWÆRS Deal!

plant hanger all things we like

Deze maand hebben we een extra leuke, groene, ecodesign actie. 50 % korting op alle producten in onze webshop van All Things We Like!

Ecologisch design

All Things We Like brengt je een speels design dat een positieve impact heeft op je humeur, maar een minimale impact op het milieu. Onze unieke Dutch Eco-Designs zijn zowel van buiten als van binnen prachtig!

Met ons label inspireren we je graag om milieuvriendelijke en leuke keuzes te maken. Voor onze duurzame collecties experimenteren we met de combinatie van innovatieve oplossingen en ambachtelijke technieken. Als een artikel niet duurzaam en ethisch kan worden geproduceerd, doen we dat gewoon niet. Uiteraard werken wij ook het liefst met eerlijke materialen. Het hout dat we gebruiken is FSC-gecertificeerd of gerecycled. Onze posters zijn gedrukt op biologisch papier en onze tassen van ecologisch katoen. Daarom hechten wij veel waarde aan eerlijk en eerlijk design. We houden ervan om mooie en functionele ontwerpen te maken voor uw dagelijks leven en thuis. Onze collectie varieert van lasercut en 3D-geprinte sieraden, houten decoratieve objecten, geïllustreerd porseleinen servies, handgedrukte kaarten en posters… nou, zoals onze naam al zegt: alles wat we leuk vinden!

Bron: www.allthingswelike.com

Gerelateerd nieuws 

STOCK SALE!

STOCK SALE!

DWÆRS GAAT 6 MAANDEN OP VAKANTIE EN DAAROM IS ER NU EEN STOCK SALE! ALLES IN DE WEBSHOP NU MET 50 % KORTING!!JA, JE LEEST HET GOED! ALLES IS NU MET...

Lees meer